Skip links

Hvad er Fundraising
Manager?

Fundraising Manager er den eneste ECTS-akkrediterede fundraising uddannelse, der gør dig i stand til at arbejde professionelt på både praktisk og  strategisk niveau.

Bliv professionel fundraiser

På Fundraising Manager bliver du ikke alene en bedre fundraiser. Du bliver også bedre til at rådgive andre i din organisation om fundraising, ligesom du får et stort netværk af andre fundraisere, du kan sparre med. Du lærer alt om faget – fra det praktiske arbejde med fondsansøgninger til udarbejdelse af fundraising strategier – og med udgangspunkt i dit eget projekt eller strategi. Målet er at du ikke kun går ud af eksamenslokalet med et eksamensbevis, men også med en fondsansøgning klar til afsendelse eller en strategi klar til implementering!

Undervisningen bygger på den nyeste viden om fundraising fra ind- og udland. Du bliver undervist af erfarne fundraisere, suppleret med eksterne oplæg af førende fagpersoner og eksperter inden for området.

Du får bl.a. viden om:

Hvordan du laver donor research og finder de rette fonde og puljer til dit projekt.

Hvordan du med nye metoder som fx story-telling skærper din fondsansøgning.

Intern og ekstern organisering af fundraising indsatsen, rollefordeling og ansvar.

De mest effektive værktøjer til arbejdet med praktisk og strategisk fundraising.

Hvordan du udnytter dit netværk, finder partnere og kontakter støtteyderne.

Hvordan du skaber transparens i din projektøkonomi og budgetter.

Er du i målgruppen?

Du er sandsynligvis fra en offentlig eller privat organisation – eller også er du bare dig som enkeltperson, iværksætter o.l. Du og din organisation ønsker at arbejde mere professionelt og målrettet med fundraising – både på et praktisk og strategisk plan.

Det er ikke et krav, at du har forudgående kendskab til eller erfaring med fundraising. Vi sørger for, at alle bliver udfordret – både dig, der er godt bekendt med fundraising, og dig, som ikke har prøvet det før.

Din indgang til uddannelsen ift. erfaring, fagområde og arbejdsplads kan være mangeartet: Du skal have en gymnasial uddannelse, en grunduddannelse for voksne (GVU), en relevant erhvervsuddannelse (EUD) eller en relevant uddannelse på tilsvarende niveau samt minimum 2 års relevant erhvervserfaring for at blive optaget. Der er mulighed for at søge Statens Voksen Uddannelsesstøtte (SVU) til uddannelsen.

Værdiskabelse på 3 niveauer

Praktisk fundraising

Lær håndværket i dybden og på den helt rigtige måde. Fra idé til bevilling.

Strategisk fundraising

Lær at udarbejde en kvalificeret fundraising strategi og målbar handlingsplan.

Fundraiser netværk

Bliv en del af et lukket netværk til +100 Fundraising Managers i Danmark.

Hvem står bag?

Fundraising Manager-uddannelsen udbydes af konsulentvirksomheden Fundraiseren i et tæt samarbejde med IBA Erhvervsakademi Kolding. Fundraiseren har i +10 år ydet konsulentbistand inden for projektudvikling og fundraising og har et indgående kendskab til branchen. Vi har undervist mere end 8.000 kursister i fundraising og uddannet +150 Fundraising Managers gennem de sidste 5 år. Det er din garanti for et gennemtænkt og varieret undervisningsforløb, et højt fagligt niveau samt kompetente og engagerede undervisere og oplægsholdere.


Ja tak!

Jeg vil gerne tilmeldes Fundraiserens nyhedsbrev og modtage gratis råd om fundraising.