Skip links

Det siger deltagerne om uddannelsen

“Jeg var helt grøn. Så Fundraising Manager gav mig det nødvendige indblik i, hvordan jeg skulle skrive ansøgningen. Jeg skrev den undervejs på uddannelsen og fik god sparring fra min underviser. Og det lykkedes! Vi fik de penge, jeg søgte.”

Josephine Hundevadt
Salgsrådgiver hos Vica A/S

“Jeg synes, uddannelsen var af rigtig høj kvalitet. Min fundraising gik fra venstrehåndsarbejde til en strategisk indsats. Underviserne leverede virkelig varen, og jeg kom hjem med en strategi, der gav mening for organisationen.”

Sanne Wiedermann
Skoleleder på Hillerød Lille Skole

”Nu har jeg været igennem Fundraising Managers 6 moduler, og jeg synes, at den fortjener al mulig ros. Et virkelig godt og brugbart forløb, der kommer godt rundt om aspekterne ved fundraising. Hermed anbefalet.”

Asbjørn Rune Bourgeat
Festivalleder på Svendborg Bibliotek

“Fundraising Manager har bidraget væsentligt til at højne mine praktiske og strategiske fundraising kompetencer. Jeg har fået øget bevidsthed om de mange forskellige støttemuligheder, der eksisterer. Det har ført til, at vi har søgt fonde, vi ikke anede eksisterede, med stor succes allerede.”

Anne Meisner
Chefkonsulent hos Slots- og Kulturstyrelsen

”Jeg sparrer med de forskellige afdelinger i kommunen, og fungerer som en slags vejleder, når de søger fondsmidler. Så uddannelsen har ikke kun gjort mig til en fundraiser, men også til en vejleder der kan hjælpe andre, der søger midler.”

Steen Kjeldsen Thomsen
Fundraiser hos Kolding Kommune


Ja tak!

Jeg vil gerne tilmeldes Fundraiserens nyhedsbrev og modtage gratis råd om fundraising.